Brodit držák do auta na Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720/SM-T725 bez nabíjení

pn:711125
pč:PBR-711125
EAN:7320287111255
cena:849 Kč
cena bez dph:702 Kč
dostupnost:obvykle do 14 dní
Brodit držák do auta na Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T720/SM-T725 bez nabíjení
Video ukazuje jak jednoduchá je montáž ProClipu a držáku Brodit
Video ukazuje Brodit MultiMoveClip - adaptér pro použití více druhů držáků na jednom ProClipu
Držák je velmi pevný, telefon se v něm neklepe a nevibruje. Držák má kloub, díky kterému můžetelefon kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku nebo naklopen. Držák se upevňuje na Brodit ProClip.

Přednosti:
-Mobilní telefon se v držáku neklepe a nevibruje
-Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
-Držák neblokuje žádná tlačítka ani konektory
-Držák má kloub, telefon můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit
-Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Materiál:
- Vysoce kvalitní ABS plast
Upozornění:
-Jedná se o dvojdílné řešení. K tomuto držáku budete ještě potřebovat ProClip do palubní desky pro váš konkrétní model vozu. Vhodný ProClip si vyberte v konfigurátoru Brodit. Držák na ProClip připevníte čtyřmi samořeznými šrouby, které jsou součástí balení držáku.

Možnosti instalace držáku Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladního auta atd.:

Instalace na klip Brodit ProClip:

Klipy Brodit ProClip jsou chytře navržené klipy z pevné umělé hmoty, které jsou konstruovány tak, aby spolehlivě a velmi pevně držely v konstrukční spáře mezi plasty palubní desky. Klip je vždy navržen pro konkrétní model vozu tak, aby šel zasunout (zacvaknout) jednoduše, bez poškození palubky a na bezpečné místo a současně tak, aby nebránil řidiči ve výhledu přes přední sklo. Na klip pak jednoduše přišroubujete držák Brodit. Vše co k tomu budete potřebovat kromě šroubováku je již součástí balení držáku. Vhodný ProClip si vyberte v konfigurátoru Brodit.


Instalace na montážní podstavce a ramena Brodit:

Montážní podstavce a ramena umožňují velmi pevné připevnění držáku prakticky kdekoliv. Montážní podstavce a ramena najdete zde.

Tipy:
- Potřebujete střídat dva držáky na jednom ProClipu? Nebo chcete držák jednoduše sundávat? Pro oba případy se výborně hodí MultiMoveClip.
- Potřebujete na jeden ProClip umístit dva držáky najednou? Nebo chce mít držák o kousek jinde než umožňuje umístění ProClipu? Vyberte si vhodnou rozšiřující montážní destičku. Pak na jeden ProClip budete moct připevnit vedle držáku na mobilní telefon ještě držák na nápoje nebo na navigaci nebo radiostanici nebo platební terminál atd.

O výrobci Brodit:
Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky na mobilní telefony, tablety, odolné terminály, radiostanice, platební terminály a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku.


Máte dotaz? V naší nabídce jste nenašli to, co potřebujete? Pokud jste v naší nabídce nenašli držák, ProClip, rameno, podstavec, rozšiřující destičku atd. který byste potřebovali, obraťte se
na nás. Rádi vám poradíme.